keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Yin- ja astangajoogakurssi Inarissa 13.-15.5.2016, Solja Temmes

Joogaviikonloppu on aikaa rauhoittua ja pysähtyä. Viikonlopun aikana annamme kehon latautua astangajoogassa ja rentoutua syvävenyttävässä yinjoogassa. Voit osallistua myös vain toiseen kokonaisuuteen.

Astangajooga on harjoitus, jossa asennot yhdistetään syvään hengitykseen ja liikkeen virtaavaan voimaan. Teemme alkeismysoreharjoituksen, joka sopii myös astangan alkeissa käyneille, mutta myös pidempään harjoitusta tehneille. Seisomasarja tehdään yhdessä ohjatusti, jonka jälkeen harjoittelua voi jatkaa omaan tahtiin, jolloin ohjauksessa huomio kiinnittyy joogaajan yksilöllisiin tarpeisiin, jonka avulla harjoitus syvenee. Löydä oma harjoituksesi kesäksi!

Yinjooga toimii vastapainona dynaamisemmalle astangajoogalle. Yinjooga on rauhallinen läsnäolon harjoitus, joka koostuu helpoista makuuasennossa ja istualtaan tehtävistä asennoista. Yinjooga avaa sidekudoksia, joita on joka puolella kehoa, varsinkin nivelten ympärillä. Sidekudosten tehtävänä on kirjaimellisesti pitää keho kasassa. Sen takia ne eivät veny lyhytkestoisissa venytyksissä, vaan vaativat pitkäkestoisia (väh. 3 min.) venytyksiä. Meditatiivisen harjoituksen aikana mieli rauhoittuu ja keho avautuu.


pe
yin 19 - 21

la ja su
astanga 9 – 11
yin 12 – 14

Paikka: Inarin koulun liikuntasali

Hinta:
astanga 2 pvää 45/35€ (jäsenille)
yin 3 pvää 60/45€ (jäsenille)
astanga + yin 3 pvää 75/60 € (jäsenille)

Lisätietoja ja sitova ilmoittautuminen osoitteeseen astangaivalo@gmail.com

Kysy myös kimppakyytejä Ivalosta!

Liity nyt jäseneksi –>kurssi jäsenhintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti