tiistai 2. syyskuuta 2014

Uutta kautta aloitellessa.

Syksy saapuu ja pikkuhiljaa lyödään lukkoon päivämääriä. Paljon on suunnitelmia ja ajatuksia. Ivalossa siirrytään harjoittelemaan Törmäsen salilta Lukion salille, Susu tarjoaa taas lapsijoogaa ipanoille ja ihanat Aksana ja Hanne ovat tulossa meitä ohjaamaan joogan polulla. Hallituksen kokoontuessa puheissa vilisi retriittejä ja koulutuksia. Petri Räisänen on tulossa Rovaniemelle ja Astangajooga lappi tarjoaa jäsenillemme kurssin jäsenhitaan. Keväällä olisi sitten retriittejä ukomaillakin. :) Allekirjoittanut kulkee kuluvan talven Inarista Ivalossa treenaamassa ja mielessä on ollut myös yksi harjoituskerta viikossa Inariinkin...

Hieman jäsenhankintaa ja toiminnan mainontaakin ajateltiin tehdä tullaan tutuksi-päivässä ja pikkujoulujakin harkittiin. :) Menneenä viikonloppuna Inarissa oli joogaworkshop, jossa hathan, pranayaman ja meditaation merkeissä kokoontui vajaa kymmenhenkinen porukka. Mukava huomata, miten jooga yhdistää kaiken ikäisiä miehiä ja naisia.

Tarkempi tiedote seuraa piakkoin perässä jahka saamme faktat hiottua, mutta tässäpä jo nettisivujen raakile, jota hiotaan vielä hyvä tovi.

Iloa ja valoa.
T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti